Игри

Мога ли да получа ескейп игра доставена на адрес?

Понастоящем не предлагаме тази услуга. Когато купувате нашата игра, вие я получавате в готов за печат PDF формат. Обмисляме да развием тази идея допълнително в бъдеще.

За каква възрастова група са предназначени игрите?

Има приблизителна възрастова група до описанието на всяка мисия. Нашите игри са предназначени отделно за деца и възрастни, но ние насърчаваме всички да обединят усилията си и да се опитат да играят в екип!

Кога е добре да се играе Ескейп игра за вкъщи? 

Нашите игри могат да се играят по много различни поводи. Те са идеални за партита за рожден ден, вълнуващ училищен урок или дори уникална дата. Те могат да съберат хората, тъй като приличат на игрите, които играехме като деца. Те ще развеселят всеки, особено в дъждовен ден. Налични са много опции, тъй като няма ограничения относно това кога и къде могат да се играят.

Къде трябва да се играе играта?

До всяко описание на играта има информация къде може да се играе играта. Инструкциите къде да скриете уликите и загадките в дома си са универсални. Използваме само ежедневни предмети като легло, хладилник или огледало.

Колко време отнема да се подготви играта?

След успешно плащане скриптът на играта ще бъде изпратен на вашия имейл адрес, откъдето можете да го изтеглите и отпечатате. След това бихме препоръчали да отделите няколко минути, за да прочетете внимателно ръководството с инструкции. Вътре има указания като „поставете тази подсказка под леглото“ или „поставете това писмо до бюрото“, което ще ви спести много време! Поставянето на всички страници на правилните места не трябва да ви отнема повече от 10 минути и след това можете да поканите вашите малки играчи да започнат своята мисия!

Колко време се играе?

Тази информация може да бъде намерена до описанието на играта. Обикновено приключенията ни отнемат от 60 до 90 минути. Преди всяка мисия играчите разполагат с допълнително време, за да подготвят тоалета и екипировката си. След играта можете да отпразнувате завършената мисия, като направите заедно няколко семейни снимки. По този начин приключението може да продължи дори няколко часа.

FAQ

Нашата мисия е да помогнем да образоваме чрез забавни дейности и сътрудничество. Това е фантастичен начин за събиране на хора от семейството и приятелите до студенти и офис екипи.

Какво представляват "аксесоарите за игра//екстри"?

Те са безплатни екстри, изпратени с мисията PDF, за да помогнат на всички да бъдат в приключенско настроение. С игрите, предназначени за партита за рожден ден, може да има покани за парти, включени в стила на приключението. 

Изтегляне и принтиране

Кога ще получа моята поръчка?

Веднага след получаване на плащането ви ще бъде изпратен по имейл готовия за печат PDF с вашата игра. Обикновено отнема до 15 минути. Ако не го получите в рамките на един час, трябва да проверите папката си за спам. Ако все още не сте го получили, изпратете ни имейл на info@payajinata.com

Какво трябва да направя след като изтегля файла?

Отпечатайте го. Прочетете ръководството с инструкции. Преобразете своето пространство. Започнете приключението. 🙂

Затруднявам се с принтирането! Какво да правя?

Ако изтегленият PDF файл не работи, изпратете ни имейл на info@payajinata.com и опишете проблема си. Ще ви отговорим  възможно най-скоро и ще ви изпратим нов PDF файл.

Ескейп игра за вкъщи. Какво е?

Колко души могат да участват в играта?

Всяка игра има набор от гатанки под формата на готово за печат, ролево приключение, което да играете у дома. Всяка мисия разказва интересна и увлекателна история. Играта ви е лесен за използване наръчник, който излага предварително зададена пътека къде да скриете загадките и уликите, които ще позволят на играчите да решат тайната си мисия!

Под каква форма идва играта?

Оптималното количество участници е между 1 и 4. В случай на по-голям брой участници, бихме препоръчали разделяне на групата или отпечатване на допълнителен набор от загадки.

Какво можете да научите от нашите игри?

Всяко приключение се предлага под формата на готов за печат PDF, който се състои от приблизително 10-15 страници в зависимост от играта.